potrzebuję zaprogramować immo po wymianie liczników

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tysonq
    Classic
    • 2012
    • 14

ww991, możesz zacząć używać szukajki zamiast zakładać kolejne wątki o OII Tour? Dla przypomnienie to aż tylu różnic miedzy OII a OII Tour nie ma, żeby wymagały kolejnych nowych wątków. Wato też wiedzieć jak pisze się nazwę auta, którym się jeździ...
  • maciacho
    Drive
    • 2010
    • 51

Witam,
    Jak w temacie czy dam radę to zrobić za pomocą tego taniego kabla vagcan? Bo dzwoniłem do aso i za nowe całe kompletne zegary powiedzieli mi 333zł brutto a więc taniocha bo na allegro są po 500zł ale jak zaprogramowac immo aby działało?

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

maciacho, to chyba się nie zrozumieliście, bo w ASO najprostsza wersja zegarów do OII to ok. 2000 pln a taka full wypas z MD itp. to granice 4000 pln. Mówimy oczywiście o nówce sztuce z magazynu centralnego. Sama przednia szybka to koszt ok. 200 pln a to tylko kawałek plastiku.

Cena jaką Ci podali to pewnie za samo zaprogramowanie kluczyków/immo.

W TYM temacie jest mowa o wymianie liczników ze zwykłego na Maxi Dot i są również informację dotyczące kodowania immo. Ja u siebie robiłem na podstawie TEGO i zadziałało ( poza zmianą przebiegu ).
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• maciacho
        Drive
        • 2010
        • 51

Też mi się tak wydawało ale podjade jutro i się okaże ale powiedział że to jest cena brutto samego całego licznika aż mnie zażyło a może mają jakieś badziewie używane hehe.

Komentarz

• mikolaj93
          Rider
          • 2009
          • 385
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Wysłałem ci pw z namiarami na kolege mechanika.
          Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
          !!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
          Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!

UNIDEN USER

Komentarz

Pracuję...